Als tuinarchitect speel ik een belangrijke rol in het creëren van de juiste sfeer rondom uw (t)huis. Samen met u teken en ontwerp ik uw droomtuin en begeleid ik u bij de realisatie. Iedere zorgvuldig ontworpen tuin draagt steeds een unieke stempel, ze zijn altijd verrassend en hebben een geheel eigen toets. 

Graag nodig ik u uit om eens een kijkje te nemen bij de referenties of op mijn instagram pagina.

 

Michaël Ecran

  • °22/05/1984, Antwerpen
  • Professionele bachelor Landschaps- en Tuinarchitectuur, EhB, 2005
  • Meer dan 18 jaar ervaring in Landschaps- en Tuinarchitectuur en in het ontwerpen van de Publieke Ruimte

Samenwerken

Als zelfstandig ondernemer sta ik steeds open voor nieuwe uitdagingen, zo zijn er de afgelopen jaren enkele mooie samenwerkingen ontstaan.


Tuinen Debie

Sam Debie van Tuinen Debie (De Vlaamse Tuinaannemer - Jong Talent) ondersteun ik reeds geruime tijd bij de opmaak van de 3D-presentaties.

Vanaf de zomer 2022 versterk ik het team op vaste basis en sta ik mee in voor de opmaak van de ontwerpen, opmaak offertes en commerciële aspecten.

Tuinen Debie staat voor een uiterst kwalitatieve aanleg van uw tuin, van aanplantingswerken tot allerhande verhardingswerken en van zwembad tot poolhouse.

https://www.tuinendebie.com/

dd. 05/2020 - tot heden

Cools tuinaanleg

Werkzaam als vast tuinarchitect bij Cools tuinaanleg (Beste zwemvijverbouwer van het jaar) voor de opmaakt van de tuinontwerpen.

Cools tuinaanleg staat in voor een uiterst kwalitatieve aanleg van uw tuin met zwemvijver.

https://coolsbvba.be/

dd. 02/2021 - tot heden

 

 

Pur'Eau Natural Pools

Werkzaam als vast tuinarchitect bij Pur'Eau Natural Pools. Pur'Eau hecht veel waarde aan esthetiek, kwaliteit en een totaalbeleving. Een naadloze integratie van het hybridezwembad in de tuin is van groot belang, dat is waar ik mij mee voor inzet.

https://pur-eau.be/tuinontwerp/

dd.01/2020 - tot heden

 

Tuinen in Stijl

Leen Dierckx van Tuinen in stijl ondersteun ik bij de opmaak van de 3D-presentaties bij haar pakket "tuinontwerp Deluxe".

https://www.tuineninstijl.be

dd.02/2020 - tot heden

 

Antea Group Belgium

Al van 2005 werkzaam bij Antea Group, eerst als projectmedewerker en vervolgens als projectleider. Vanaf de zomer van 2022 blijf ik Antea Group op zelfstandige basis versterken op de Groenblauwe netwerken.

https://anteagroup.be/

dd. 01/2005 - tot heden

Zo heb ik met veel plezier aan o.a. volgende projecten mogen meewerken: